CLOVER BY THE PARK
Condo
4 Bishan Street 25
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
Inspired by the name and the environment surrounding the condo, we created a paradise home representing Mother Nature herself. We played around with woody tones and used the colour white as the base for a bright and spacious feeling. Everything from the doors to the carpentry work to the lights all used the same laminate to achieve a seamless and uniform design.

A bathroom can be considered a santurary to most people. Taking that in mind, we created an oasis that is in line with the design concept of the house. We made use of the long bay window to not only rest the vanity cabinet on it but also specially created hanging mirrors hanging from the ceiling so as to optimize space!

Although the same laminate was used all over the home, we played with form and texture to make the space more intresting. Everything was married together to create a home where the owners can seek solace from their busy and bustling lives outside.
Design & Build
4 Bedrooms
Within 3 Months
1700 Square Feet
Commercial projects
Residential projects

MEET OUR CREATIVE TEAM

Don’t be a stranger! Come and meet the team that makes things possible!

CONSULT
Go to Top